onsdag 26 mars 2008

Tjänstehund

I dag har Vilde fått vara med på tjänsteförättning i stan. Det hela började med ett försök med att ha Vilde i bilburen. Efter 6 km insåg jag att den ylande galningen inte tänkte sluta så då fick han, helt regelvidrigt, ligga i mitt knä i stället. Lugn och fin sov han sedan hela vägen in till Göteborg. På kontoret skötte han sig utmärkt. Vilken grabb! Glad, positiv, trygg och inget kiss på golvet. Bilresan hem i mattes knä gick lika bra. Dessutom har han slukat maten idag. Skönt för det är lite si och så med den annars.
Pratade med Jan-Inge. Vi diskuterade Fegenlägret i sommar. En vecka på jaktinternat och för första gången på fem år blir vi inte de enda tollarna på jakten. Anneli var med ett år med Skrållan på lydnaden, men annars har tollarna lyst med sin frånvaro. Förutom Jan-Inge kommer även Bengt med. Sen har jag hört att ytterligare en tollare kommer att vara med på jaktlydnaden. Kul!!

Just nu får Vilde vara med Jacob i köksdelen så att tjejerna får rå om matte en stund. Det uppskattar dom!

Ser också att Louise har gjort i ordning hemsidan för vår kull. Så nu ska jag in och läsa de andras hemsidor och bloggar. Hej svejs!

Inga kommentarer: