fredag 4 juli 2008

Trevlig träff

I går eftermiddag sammanstrålade vi med Jenny o Jon samt Unni och Jon's schabrador. Hade lyckats lokalisera den närliggande agilitybanan som visade sig vara helt ok. Dessutom låg den helt avsides på en gammal fotbollsplan. Unni och Vilde fick pröva på tunneln och platten vilket dom tyckte var busenkelt. Jag började också med kontaktfält mha locket. Det funkade bra. Efter det fick Lovis sig en genomkörare. Hon var jätteduktigt men slarvade på slalomen. Vi körde växelvis höger och vänsterslalom och tillsist gick det riktigt bra. Härligt att se att hon bjuder så bra på hopphindrena nu och på tunnlarna såklart. Platten hade skrynklat ihop sig så hon fick kämpa lite. Nu ska jag ha ångest för om vi ska tävla den 13 eller inte. Men det lutar åt inte, för dom har sandhinder i Bollebygd och det har hon aldrig testat. Men vi får se...

Efter agilityn passade Jenny o jag på att göra lite linjetag, lite "lydnad"(sitt kvar mm) samt apportering/gripande. Vilde fick testa Unnis metallapport. Skulle det va nått? sa Vildobert och hämtade den snyggt o prydligt. Även träapporten höll han fast som om han inte gjort annat. Dom är så duktiga våra små juveler (för självklart var Unni lika duktig!) Men mest fick dom leka! Och det gjorde dom med besked. Efter nästan tre timmar började vi tvåbenta att frysa så vi bröt upp. P-R o jag var trötta när vi kom hem, men Vilde Bill var lika pigg som vanligt o höll igång ett par timmar till.

I dag har det varit varmt för hundarna så vi tar det lugnt.

Ny Vildekunskap: Minigolf är uuuuuuurtråkigt. Man får bara sitta still och inte jaga en endaste boll :( I kväll hämtar vi mat på Lammet och grisen. Mums!!!

Inga kommentarer: