torsdag 1 april 2010

Regn!

Konstigt. Vi skulle ju ha en sista vintervecka i Åre, men här regnar det. Vi har i alla fall fått oss några riktigt sköna långpromenader på Åresjön. Den är riktigit bra att träna stoppsignal på. Fast det är lite otäckt med isen. Det är lätt hänt att hundarna slirar o det skulle vara hemskt om någon skadade sig. Men det kommer självklart inte att hända. Kameran har fått stanna hemma. Nu har i alla fall SMHI lovat fint väder resten av veckan så håll tummarna!!
Idag har det stormat och regnat så mycket att det bara blev en kortis runt byn. Hundarna tycker självklart att vädret är helt ok även om Astrid föredrar att vara torr om tassarna om hon nu är på land. Men regnkläder var inte det jag tänkte på att packa ner och jag vill inte riskera att vara genomblöt resten av veckan.....

Nu är det två år sen vi åkte till Louise och hämtade vår lilleplupp, och ÅTTA år sen vi var i Sävedalen och hämtade Astrid o Lovis. Vart tar tiden vägen? Jag märker att tjejerna börjar bli lite äldre. Dom är lika pigga, glada o busiga som alltid. Men ibland struntar dom i att höra. Dom sover lite mer och är inte lika beroende av daglig träning längre. Ska nog ta dom på en seniorkoll i vår. Det är en bra investering!!!

Inga kommentarer: