tisdag 28 juli 2009

Vad gör vi nu förtiden?

Jo vi tränar, o tränar, o tränar. Mest blir det lydnad för Vilde samt lite vilt-träning varje dag. I går gjorde vi ett linjetag med duva o sen ett sök med and, kråka, trut o mås. Ja jä-ans va kul sa Vilde. I dag fick han ett linjetag med duva o ett kaninsök. Var borta misstänkt länge innan kaninen kom in. I morgon blir det synlig terräng..... Platsliggning, ställande, läggande o fritt följ gnuggas, slipas o belönas. Tur att det är så kul!
Lovis får köra agility för fullt igen o hon är så lycklig!! Både hon o Astrid behöver kondis så det är a-prio nu. Astrid - ja hon roar sig med dolda trippelmarkeringar, låååååånga dolda linjetag och motivationssök. Alla tre juveler är nöjda o belåtna när skymningen (allt för tidigt) faller. Även jag är belåten. På specialen kan allt hända, men då ska det iaf inte bero på att jag försummat mina hundars träning!

Så vill jag passa på att gratulera Vildes bröder Skoj och Raiko. Skoj skördar stora framgångar på lydnadsplanen. Raiko är också lydig och har dessutom fått sitt första cert. Häftiga gossar!!!

Inga kommentarer: